Vedezevanje Jasnovidnost Bela magija

Vedezevalec, jasnovidec, jasnovidnost, vedezevanje, ciganske karte, vedezevalec blaz

Angelska sporočila in božji napotki

Sem božji otrok in vedno srečen. Z angeli vam bom pomagal do vaše željene večne ljubezni. Skupaj z Angeli lahko naredimo dobro in si poboljšamo življenje. 

 Delam: angelsko čiščenje, angelske obrede, angelske molitve s svečami, čistim aure, čistim ljudi slabih in negativnih energij. Delamo samo dobro in dobro se mi tudi vrača.

 Sem lahko vaš osebni vedeževalec Blaž in pomagal vam bom iz težav.                           

Čiščenje aure

Ne, da bi se tega zavedali, ljudje dnevno vsrkavamo negativne energije ljudi, predmetov, krajev in stresnih situacij. Te energije nas izčrpavajo. Počutimo se utrujeni in brez energije. Čiščenje aure in čaker razprši te energije, zato se ponovno počutite polni energije, lažji in mirni.

Boginje in AngeliS pomočjo boginj in Angelskih kart dobim točen vpogled v določeno situacijo. To je staro, skozi čas preizkušeno prerokovalsko orodje, ki mi dovoljuje vpogled v prihodnost.

Boginje in Angeli temeljijo na zakonu magnetne privlačnosti, po katerem karte pritegnejo trenutne misli in prepričanja tretje osebe. Ker vaše misli in prepričanja ustvarjajo vašo prihodnost, karte omogočajo vpogled v katero bodo šli vaši odnosi, kariera, finance, zdravje in druga področja. Dobili boste vse odgovore na vaša vprašanja.

Način za razvijanje intuicije

Angeli in vedeževalec Blaž vas vabimo, da se s temi kartami poglobite v svojo notranjost.

Angelske karte vam bodo pomagale, da boste znova odkrili svoje psihične in intuitivne sposobnosti.

S temi kartami bomo dobili odgovore na vsa svoja vprašanja o sebi in drugih.
Vsakič, ko bom potegnil angelsko karto, boste prejeli neposredno sporočilo angelske ljubezni. Več se boste družili z angeli in z mano, večji čudeži se vam bodo dogajali v življenju.

Odprite srce brezmejni angelski ljubezni.