Vedezevanje Jasnovidnost Bela magija

Vedezevalec, jasnovidec, jasnovidnost, vedezevanje, ciganske karte, vedezevalec blaz

Napoved za leto 2012

Leto 2012, zmajevo leto, bo v znamenju nemirov in sprememb, pravita vedeževalca Blaž in Karin. Janković bo naposled le sestavil koalicijo, konec leta pa nas najverjetneje čaka padec evra. Veliko odkritje se obeta v medicini, aferam in spletkam pa ni videti konca.

Tako, leto 2011 je za nami in zakorakali smo v popolnoma svežih – tokrat 366 dni. Zagotovo je bilo v preteklem letu ogromno trenutkov, ki se jih bomo z veseljem spominjali, in tudi nekaj tistih, ki bi jih radi čim prej pozabili. Kakor koli že, zdaj zagotovo vsi že nestrpno pričakujemo ustvarjanje novih spominov.

O tem, kaj nas čaka v letu 2012, smo se pogovarjali z vedeževalcema Karin in Blažem, ki sta svoje napovedi z nami delila že lani. In kaj napovedujeta letos?

2012

(Foto: Reuters)

Karin pravi, da bo leto 2012 v znamenju številke pet, kar predstavlja prihod "drugačnih energij in s tem tudi marsikatero spremembo". "Predvsem v medosebnih odnosih bomo veliko bolj hrepeneli po družinskih vrednotah, saj je obdobje zadnjega leta marsikoga postavilo na preizkušnjo, ob kateri je spoznal, komu zares lahko zaupa," pravi.

Blaž je precej bolj pesimističen, saj pravi, da bo leto 2012 v znamenju zmaja in prepirov, kar pomeni veliko bojev in nemirov. Po njegovih besedah bo leto, v katero smo stopili, slabše od prejšnjega, in sicer zaradi velike gospodarske krize, ki sledi v drugi polovici leta. "Svet bosta zaznamovali finančna kriza in vojna. Vseeno pa to leto ne pomeni konca sveta, kot si ga predstavljajo nekateri. Res pa je, da prihajamo v nov ciklus astrološkega znamenja in nove ere," pojasnjuje.

Janković bo sestavil koalicijo

vedeževalec Blaž

Vedeževalec Blaž napoveduje padec evra. (Foto: osebni arhiv)

Vse do meseca maja se bodo, pravi Karin, težave v gospodarstvu in politiki nadaljevale, kar pomeni, da bomo še velikokrat obnemeli ob odločitvah oseb na položajih. V marcu bi lahko prišlo do kritične točke, ko se bodo politične karte še enkrat dodobra premešale, po maju pa se bodo zadeve končno začele postavljati na prava mesta. "Vse bo šlo zelo počasi, a se bo marsikaj začelo premikati v pozitivno smer," pravi. Stopnja kriminala bo po njenih besedah predvsem v prvi polovici leta skrb vzbujajoča. Še vedno se bodo s težavami soočale finančne institucije, pri čemer se obeta razkritje novih spornih poslov in oseb, ki so sodelovale v teh igrah.

Številka pet nas bo v tem letu na neki način naučila, da moramo pogum in želje, ki jih nosimo v sebi, realizirati, da je čas za pozitivne prelomnice, in nič nenavadnega ne bo, če bo kdo nadaljeval z izobraževanjem, ki ga je nekoč prekinil. Obetajo se hitre in precej drzne poteze v delovnih razmerjih in nekateri se bodo ob pravem trenutku prebudili in naredili korak naprej.
vedeževalka Karin

Blaž pa je bolj konkreten. Na političnem prizorišču se bo koalicija Zorana Jankovića – kljub težavam, številnim podtikanjem in pastem – vendarle izoblikovala, pravi. Ne bo manjkalo prepirov in starih nerešenih težav. Na lestvici priljubljenosti politikov si bo Janković še bolj utrdil položaj, Janez Janša in Gregor Virant pa bosta v prvi polovici leta zdrsnila po lestvici navzdol. Predsednik republike Danilo Türk bo, tako kot postaja iz leta v leto, vedno bolj priljubljen.

Evro bo padel!

Evropska unija, kot smo jo poznali do danes, ne bo več enaka. Po Blaževih besedah bodo najbolj prizadete države Italija, Grčija in Madžarska."Konec leta bo evro neverjetneje padel. Iz Evropske unije bodo izstopile tri države, tudi Slovenija bo potrebovala finančno pomoč. Z vstopom Hrvatov v EU bodo še zapleti," pravi Blaž. Leto 2012 bo zaradi novih afer še naprej izjemno slabo za Iva Sanaderja in Silvia Berlusconija.

Pred ZDA in Rusijo temačni časi

Leto 2012 bo za Združene države Amerike izjemno pomembno zaradi volitev. "Lani sem napovedal temačno leto za Skandinavijo, letos to čaka Ameriko in Rusijo," napoveduje Blaž.

Svetle napovedi v medicini

vedeževalka Karin

Vedeževalka Karin pravi, da bo leto 2012 v znamenju številke 5. (Foto: osebni arhiv)

A vse le ni tako črno. Karin napoveduje, da bo področje zdravstva eno bolj izpostavljenih področij, na vodstvenih položajih vidi menjave. "Za marsikoga bo leto 2012 na področju zdravja veliko boljše, pooperativne terapije bodo krajše in uspešnejše. Za veliko ljudi po daljšem bolezenskem stanju leto, v katero vstopamo, prinaša dobre izvide in rezultate. Številka pet bi znala prinesti več obolenj predvsem na področju urologije," pravi Karin.

Blaž pa meni, da nas na področju medicine čaka veliko zdravstveno odkritje, velik napredek.

Umrla bo Zsa Zsa Gabor

Svet slave in glasbe bo spet močno zaznamovala Lady Gaga, medtem ko bo Justin Bieber počasi postajal manj priljubljen, meni Blaž. Umrla bo znana madžarska igralka Zsa Zsa Gabor, izvedeli pa bomo tudi novico o šokantni smrti neke priljubljene pevke.

24ur.com bo še naprej vodilna

Leto 2012 bo za spletno stran 24 ur.com poslovno uspešno, je svojo napoved zaključil Blaž. Tudi Karin pravi, da bo naša stran pridobila nekaj novosti, ki bodo pritegnile še več bralcev, in bo leto 2012 zanjo zelo uspešno.

 

Vir 24ur.com