Vedezevanje Jasnovidnost Bela magija

Vedezevalec, jasnovidec, jasnovidnost, vedezevanje, ciganske karte, vedezevalec blaz

Dan astrologije in vedeževanje v Europarku 14.1

V štajerski metropoli se je to soboto že tradicionalno odvijal dan vedeževanja, numerologije in astrologije. Sodelovali so številni slovenski strokovnjaki s teh področij. Od nekdaj že so ljudje želeli pogledati v svojo prihodnost. Za to so bili pripravljeni dati cela premoženja. Danes se je to v veliki meri spremenilo, a še vedno je želja po vedenju o tem, kaj nas čaka, pri mnogih zelo velika. Prav tem se je v mariborskem Europarku namenjena ta sobota, saj so medse povabili cvet slovenske astrologije, numerologije in vedeževanja. Svoje znanje in vedenje so vam  posredovali Meta Malus, Gordana, Suzana, Romana, Žarko, Blaž in Eva. Ne glede na način vedeževanja, pa je vsem skupen isti cilj – kar se da natančno predvideti vašo prihodnost  . 

 

Dneva se je udeležilo veliko ljudi. Lahko so zastavljali po brezplačna vprašanja. Na ta poseben vedeževalski dan je prišel tudi štajerski slavček, ki je obiskal vedeževala Blaž in mu zastavljal vroča vprašanja... Štajerska koreografinja in organizatorka dogodka je bila več kot navdušena in zadovoljna. Se vidimo ponovno naslednje leto 2013.

 

 Na sliki od leve proti desni: vedeževalec Žarko in Blaž, vedeževalka Suzana, štajerska koreografinja in organizatorka prireditve Ana Žvorc, astrologinja Gordana, vedeževalka Eva, astrologinja Meta Malus in numerologinja Romana.